Velkommen til Amager Børnehøjskole

Hør Gustav og Johanne fortælle mere om hvad vi laver på Amager Børnehøjskole i videoen

Hvad er en børnehøjskole?

Amager Børnehøjskole er et nyt fritidstilbud til børn fra 1. – 6. klasse, hvor vi vil gøre verden større for de mindste.
På kurserne kan børnene fordybe sig og lære noget om det, de er sammen om – eksempelvis madlavning, musik og håndværk. På børnehøjskolen vil der altid være fællestid med fortællinger, samtale og fællessang.

Amager Børnehøjskole har et folkekirkeligt ståsted og en nysgerrig og åben tilgang til eksistens, tro og samfund som skaber rum for fortællinger og samtaler, der gør børn og frivillige klogere på sig selv, hinanden og livet, med respekt for forskellige holdninger og personlig tro.

Kursus:
Den Magiske Skole
0. – 5. klasse

Træd ind i en fortryllende verden på “Den Magiske Skole” fyldt med uforudsete udfordringer, spændende opdagelser og kreative udfoldelser.  

Frivillig

Vi søger løbende frivillige undervisere og medlemmer til forskellige udvalg – alt fra undervisere til kommunikation og kursusplanlægning.

Som frivillig på Amager Børnehøjskole bliver du en del af et hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til forskellige roller og opgaver – vi lykkes sammen, når vi hver især bidrager på forskellige måder.

Følg med

Tilmeld dig Amager Børnehøjskoles nyhedsbrev, så får du løbende opdateringer når der kommer nye kurser eller vi søger frivillige.

  • Vælg gerne flere